Om BJ BILER

Dit lokale Bilværksted

BJ Biler blev stiftet den 1. januar 1995 af Bent Jonassen. Siden da er BJ Biler vokset betydeligt. Det startede som en garagevirksomhed, hvor Bent Jonassen var den eneste arbejdskraft i firmaet, men i 2008 blev værkstedet for småt, og han besluttede at bygge et nyt værksted.

I år 2009 stod det nye værksted færdigt, og hvorfor virksomheden i dag har sit autoværksted og skadecenter i Trige.

Den 1-1-2023, valgte Bent Jonassen at overdrage sit livsværk til Hans datter og Svigersøn. Det havde altid været Bent’s drøm at se virksomheden skifte hænder til en af hans børn, da han på den måde var sikker på at den gode service og ånden i BJ Biler blev bevaret. Rasmus der har sin daglige gang på værkstedet har tidligere været ansat i firmaet, og er derfor erfaren inden for reparationer af biler.

Nye og større lokaler

I år 2009 blev BJ Bilers autoværksted for småt til alle de indkomne opgaver, hvorfor virksomheden i dag har sit autoværksted og skadescenter i Trige.

Værkstedet er 300 m² og har plads til adskillige biler på parkeringspladsen. Det er et topmoderne værksted med alt inden for testudstyr og værktøj. Alt udstyr bliver 2 gange om året kalibreret og testet af Teknologiskinstitut, så man er sikker på at intet er overladt til tilfældighederne. Hele værkstedets ejendom er beskyttet med hegn, pigtråd og overvågningskameraer. Dit køretøj er derfor i trygge hænder hos os.

Vores team

Team BJ er meget dynamisk skruet sammen, og vi udvikler os og lærer hver dag. Vi tager ofte på kurser for at dygtiggøre os, så vi står klar med den nyeste viden, både for traditionelle køretøjer, men også for El og Hybrid.

Hos os får du

  • Frit valg – også under nye bilers garantiperiode.
  • Service under garanti – vi servicerer nye biler under deres garantiperiode og ældre biler under samme tag.
  • Høje serviceringstandarder – vi overholder vores garantier.
  • Specialister inden for faget – vi sætter en ære i, at vores kunder er tilfredse.
Rasmus

Indehaver

Signe

Mekaniker

Kim

Mekaniker

Hvorfor vælge os?

Tillid, Åbenhed, Godt håndværk og ikke mindst Studenter Rabat.